top of page

Gua Sha Ansiktsbehandling

pexels-arina-krasnikova-6663576(2).jpg

Avslappnande
Ansiktsmassage För Kropp och Själ. Kallas i Folkmun För The Eastern Natural Facelift.

Gua Sha Ansiktsbehandling
Denna massageteknik kallas i folkmun "The Eastern Natural Facelift" just för att den under så lång tid varit en väldigt omtyckt anti agening-behandling som använts i tusentals år, och nu har även vi i väst fått upp ögonen för denna fantastiska behandling samt dess goda effekter som är både direkta och långsiktiga. I denna behandling använder vi oss av Gua Sha-stenar vilka oftast är utskurna från Jade eller Rosenkvarts, vi använder oss även av en härlig rejuvenerande ekologisk ansiktsolja när vi gör massagen som både utförs manuellt samt med stenar, även huvud, hals, nacke och dekoltage ingår. I slutet på behandlingen får du en våtvarm handduk lindad runt ansiktet, vilket är väldigt skönt och avslappnande. Härefter avslutar vi med att applicera en härligt fuktgivande ansiktscreme. Helst kommer du utan smink eller andra produkter till denna behandling i vilken endast naturnära/ekologiska produkter används.  

Medtag gärna en huvudbonad som du kan ta på dig efter massagen.

pexels-ekaterina-bolovtsova-6766261(1).jpg

Ansiktet är den del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Ofta betraktas det som den vackraste delen av kroppen, men vi håller också mycket spänningar där.

 

Flera av våra sinnen är placerade där och bl a sker det mesta av vår kommunikation via ansiktet. Så ansiktet med dess sinnen och uttryck spelar en oerhört viktig roll i vårt liv.

Regelbunden massage av ansikte, huvud, nacke och skuldror slappnar av spända muskler och bjuder in sinnet till stillhet. Det förbättrar cirkulationen till och från huvudet vilket stimulerar naturlig hälsa och vitalitet.

 

Gua Sha Effekter:

* Stimulerar cirkulation och cellförnyelse, syre och och näringstillförsel ökar vilket bidrar till en fin lyster och glow i ansiktet.

*Detoxar huden, tekniken hjälper till att dränera huden på överflödig vätska, slaggprodukter gifter med mera.

* Lymfflödet stimuleras.

* Naturligt upplyftande för huden i ansiktet, vilket bidrar till att konturer i ansiktet lättare framträder när överskottsvätskan försvinner. 

* Tekniken sägs vara väldigt värdefull för att göra huden fastare samt minska på rynkor/kråksparkar. Behandlingen är väldigt Avstressande, lugn och rogivande, vilket är väldigt bra då spänningar och stress ofta avtecknar sig i ansiktets muskler och som på sikt kan ge så kallade "bekymmersrynkor". I behandlingen ingår rengöring av ansiktet, akupressur, massage av ansikte, nacke, hals, dekoltage och skalp, samt att vi arbetar med muskler, struktur och flöde.

*Värdefull vid spänningar i nacke och käke.

Har du fillers/botox eller acne bör du ej boka denna behandling. Ej heller om du nyligen gjort ingrepp i ansiktet.

Tid: 45 minuter

Pris: 650 kr

bottom of page