top of page

HavsFrun är baserat på tron att klientens/kundens behov alltid är av yttersta betydelse. Jag välkomnar möjligheten att få Ditt förtroende och står redo att kunna ge Dig den bästa servicen!

Kvalitetssäkrad.png

Kristina heter jag och driver företaget HavsFrun med fokus på massage och naturlig hälsa, jag är diplomerad medicinsk massageterapeut och certifierad massör samt har ett brett kunskapsområde inom massage.

 

Jag har ett starkt brinnande intresse för holistisk hälsa och friskvård där man söker naturliga vägar till hälsa, d.v.s. ett helhetstänk kopplat till både det fysiska/kroppsliga,andliga, mentala och det emotionella. Jag lyssnar in vad just du som klient är i behov av för dagen och anpassar massagen/behandlingen därefter.

 

Behandlingar som erbjuds är bl a svensk klassisk massage, regndroppsteknik, aromamassage, lymfmassage, energimassage, hot stone massage och healingmassage, gua sha ansiktsbehandling med mera.

Endast naturnära ekologiska produkter används i behandlingarna.

 

Här kan du även inhandla kosttillskott, honung, naturnära hudvårdsprodukter, cirkulationsmattor, vetevärmare, eteriska oljor med mera.

 

Du kan boka tid både i Karlskrona, Ronnebygatan 41 (ingång Mindful & Yoga) och på Aspö, Hyttevägen 32.

Öppettider efter tidsbokning/ök.

 

Bokning av massagetid!

Du bokar enklast via bokadirekt.se

Du är också välkommen att kontakta mig på mobil:0702824379 eller så skickar du ett mail till: havsfrun@telia.com så bokar vi in en tid.

 

 

OBS!

Är du nyligen vaccinerad, vänligen vänta minst 2 veckor innan du får massage.

OBS! Tar EJ emot presentkort och värdebevis köpta via Bokadirekt (har du köpt tidigare så gäller detta tills datumet går ut).

Presentkort och personliga värdebevis förlängs/förnyas eller återbetalas ej.

 

Återbud skall lämnas senast 24 timmar innan bokad tid, senare återbud debiteras halva priset. Uteblivande från bokad tid debiteras med hela priset. 

*UTBILDNINGAR:

*Diplomerad Medicinsk Massageterapeut och Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage samt medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

*Diplomerad Lymfmassör

*Diplomerad i Regndroppsteknik

*Diplomerad i Healingmassage

*Utbildad i Taktipro/taktil massage

*Diplomerad Holistisk Livscoach

*ReikiMaster

*Utbildad i första hjälpen med hjärtstartare - Röda Korsets frivilligutbildning

-Medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund

-Medlem i Hantverkarnas Riksorganisation

-Godkänd för F- skatt

-Betalning görs via swish, kontant eller epassi.

 

Adress: Ronnebygatan 41 37133 Karlskrona

samt Hyttevägen 32 37364 Drottningskär

 

Hemsida: www.havsfrun.net

 

 

Facebooksida: http://www.facebook.com/havsfrun.net

 

 

Du når mig via hemsidans kontaktformulär eller på: havsfrun@telia.com

 

 

Kontakt/Boka tid på telefonnummer: 0702824379 eller via Boka Direkt:

bokadirekt.se/places/havsfrun-23821

 

Trafikverket: Aspöleden: www.aspoleden.se

GDPR hos mig


Som du säkert känner till ska varje företag, myndighet och organisation redovisa vilka typer av personuppgifter som de har lagrade, användningsområde samt hur länge man sparar uppgifterna.


I samband med att du bokar tid hos mig ingår vi ett avtal och du lämnar då också ett antal personuppgifter till mig. Jag tar endast in precis så mycket uppgifter som är nödvändiga för att utföra min tjänst till dig.


Personuppgifter som sparas i mitt företag är namn, adress, mailadress och mobilnummer. som finns i det mail som automatgenereras från bokningssystemet, detta för att kunna hålla koll på tidsbokningarna.


Det automatgenererade mailet raderar jag senast en vecka efter det att du besökt mig.

Informationen som finns i Boka Direkt, har du oftast lagt in själv. Här behöver du därför själv ta ställning till om du vill ha informationen kvar eller inte och därefter aktivt logga in dig och radera dina personuppgifter. Behöver du hjälp med att radera dina personuppgifter i Boka Direkt, är du välkommen att höra av dig till mig så hjälper jag dig med detta.

bottom of page