top of page
image.jpg

Indisk HårbottenMassage

                                                          Pris 45 minuters massage 650 kr

craniosacral-7012994_960_720.webp
image.jpg

 

Indisk hårbottenmassage är en massagemetod med rötter i en flera tusen år gammal Indisk tradition. Det är en helt underbar energimassage som stimulerar zonpunkterna på huvudet, behandlingen ger ofta snabb och effektiv avslappning vilket resulterar i en känsla av lugn & harmoni.

I huvudet finns hjärnan, som är den största delen av centrala nervsystemet, och fyra andra sinnen; syn (ögon), lukt (näsa), hörsel (öron) och smak (mun). Nacken och skuldrorna, som bär upp huvudet är ofta områden där det stress och spänningar lagras i form av värk och smärttillstånd.

 

I denna massage ligger du avslappnat ned på massagebänken, och du bestämmer själv om du vill masseras med eller utan olja i hårbotten.

 

Massage av ansikte och skalp är både avstressande och lindrar spänningar, och kan även hjälpa mot t ex spänningshuvudvärk. När hårbotten masseras stimuleras blodcirkulationen där det ökade blodflödet i hårsäckarna skickar syre och näring till området och hjälper därmed till att stärka cirkulation och hårväxt. Rätt och slätt en värdefull massagebehandling för dig som behöver koppla av en stund!

 

Massage frigör oxytocin, dopamin, serotonin och endorfin som påverkar vårt må-bra & belöningssystem!

Tid 45 minuter, pris 700 kr.

bottom of page