top of page

Aromamassage

Aromamassage är en kombination av massage/aromaterapi och tillhör de mest effektiva sättet att minska stress och muskelspänningar samt vitalisera livskraften. Det är en djupgående och välgörande kroppsbehandling där vi använder oss av ekologiska massageoljor samt väldoftande terapeutiska eteriska oljor som vi tillsammans väljer ut beroende på vad din kropp och ditt sinne behöver.

 

De eteriska oljorna absorberas genom huden och transporteras till muskelvävnad, leder och organ för att lindra spänningar. T ex kan en olja innehållande lavendel eller frankincense motverka både stress och spänningar, medans andra värmer upp spänd muskulatur och ökar blodcirkulationen.

 

Denna ljuvliga och väldoftande massage passar dig som behöver varva ner/är stressad och vill ge dig själv en stund av total rekreation och avslappning, där kombinationen av doft och beröring är väldigt avslappnande och kraftfull.

 

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

 

Med inslag av taktil massage och klassisk friskvårdsmassage.

 

Pris 60 min helkroppsmassage 850 kr 

bottom of page