HavsFrun - Regndroppsteknik  Healingmassage  Reiki  Kristaller  Butik
HavsFrun är baserat på tron att klientens/kundens behov alltid är av yttersta betydelse. Jag välkomnar möjligheten att få Ditt förtroende och står redo att kunna ge Dig den bästa servicen!

Företaget har ett holistiskt perspektiv med inriktning massage, hälsa, personlighetsutveckling samt försäljning av ekologiska/naturnära produkter. Här får du en individanpassad behandling i lugn och trygg miljö och tillsammans hjälper vi din kropp att hjälpa sig själv.

Att arbeta holistiskt innebär att man ser till hela människan, d.v.s den fysiska kroppen, tankar/känslor, sinnet, själen ... Livskraften och så vidare för att främja ett så naturligt hälsotillstånd som möjligt.
Den "holistiska helheten" omfattar även att vi har en sund relation till vår omvärld där vi inser att människa och miljö är ett och detsamma ... Och att vi med våra tankar, ord och handlingar är "medskapare till vår närmiljö".

Följande tekniker erbjuds för närvarande; Svensk Klassisk Massage, Regndroppsteknik/massage, Healingmassage, Taktil massage/Taktipro, Balinesisk Massage, Energimassage. Endast Young Livings väldoftande terapeutiska eteriska oljor används i massagen.

Önskar du få massage i ditt eget hem så kommer jag till dig mot en mindre extrakostnad, (Aspö/Karlskrona med omnejd).

*Diplomerad Massör av Svenska Hälsoteamet samt medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

*Certifierad Hypnoterapeut av SAHH och NGH.

*Utbildad i första hjälpen med hjärtstartare hos Röda Korsets frivilligutbildning.

*Godkänd för F- skatt

Sommartid har vi ibland hjälp av Karolina som är utbildad hälsoutvecklare och certifierad massör, hon erbjuder Svensk klassisk massage, Regndroppsteknik och Balinesisk massage.
          
 

     
Adress: Hyttevägen 32  37022 Drottningskär

samt Östra Köpmansgatan 9  37132 Karlskrona

 
 
Du når mig via hemsidans kontaktformulär eller på: havsfrun@telia.com  
 
Kontakt/Boka tid på telefonnummer: 0702824379 eller via Boka Direkt:


 
Trafikverket - Aspöleden:    www.aspoleden.se 
 
 
GDPR hos mig

Som du säkert känner till ska varje företag, myndighet och organisation redovisa vilka typer av personuppgifter som de har lagrade, användningsområde samt hur länge man sparar uppgifterna.

I samband med att du bokar tid hos mig ingår vi ett avtal och du lämnar då också ett antal personuppgifter till mig. Jag tar endast in precis så mycket uppgifter som är nödvändiga för att utföra min tjänst till dig.

Personuppgifter som sparas i mitt företag är namn, adress, mailadress och mobilnummer. som finns i det mail som automatgenereras från bokningssystemet, detta för att kunna hålla koll på tidsbokningarna.

Det automatgenererade mailet raderar jag senast en vecka efter det att du besökt mig. 
Informationen som finns i Boka Direkt, har du oftast lagt in själv. Här behöver du därför själv ta ställning till om du vill ha informationen kvar eller inte och därefter aktivt logga in dig och radera dina personuppgifter. Behöver du hjälp med att radera dina personuppgifter i Boka Direkt, är du välkommen att höra av dig till mig så hjälper jag dig med detta.