HavsFrun - Regndroppsteknik  Healingmassage  Reiki  Kristaller  Butik

HavsFrun är baserat på tron att klientens/kundens behov alltid är av yttersta betydelse. Jag välkomnar möjligheten att få Ditt förtroende och står redo att kunna ge Dig den bästa servicen!


Kristina heter jag och driver företaget HavsFrun med fokus på massage och naturlig hälsa, jag är diplomerad medicinsk massageterapeut och certifierad massör samt har ett brett kunskapsområde inom massage.

Jag har ett starkt brinnande intresse för holistisk hälsa och friskvård, d.v.s. ett helhetstänk kopplat till både kroppslig och mental balans. Jag lyssnar in vad just du som klient är i behov av för dagen och anpassar massagen/behandlingen efter detta. 

Behandlingar som erbjuds är bl a svensk klassisk massage, regndroppsteknik, energimassage, hot stone massage och healingmassage. 

Endast naturnära ekologiska produkter används i behandlingarna. 

Hos oss kan du även inhandla kosttillskott, honung, hudvårdsprodukter, vetevärmare, eteriska oljor med mera.

Pensionärer/studerande med csn-kort/långtidssjukskrivna/föräldralediga/arbetssökande
erbjuds 100 kr rabatt på 60 och 90 minuters behandling (ej på 30 och 45 minuter) på ordinarie priser.

Om du har du svårt att ta dig till mig och önskar få massage i ditt eget hem? Då kommer jag till dig mot en mindre extrakostnad. Ring 0702824379 och boka (Aspö/Karlskrona med omnejd).

Du kan boka tid både i Karlskrona (Ö. Köpmansgatan 9) och på Aspö (Hyttevägen 32). Öppettider efter tidsbokning/ök. Hittar du ingen tid som passar är du välkommen att kontakta mig på 0702824379 (kl.10-16) alt. mail till havsfrun@telia.comSommartid har vi ibland hjälp av Karolina som är utbildad hälsoutvecklare och certifierad massör, hon erbjuder Svensk klassisk massage, Regndroppsteknik och Balinesisk massage.

UTBILDNINGAR:

*Diplomerad Medicinsk Massageterapeut och Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage   samt medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

*Diplomerad i Regndroppsteknik

*Diplomerad i Healingmassage 

*Utbildad i Taktipro/taktil massage

*Holistisk Lifecoach

*Internationellt Certifierad Hypnosterapeut av SAHH och NGH

*Utbildad i första hjälpen med hjärtstartare - Röda Korsets frivilligutbildning

*Godkänd för F- skatt


          
 

     Adress: Östra Köpmansgatan 9  37132 Karlskrona
samt Hyttevägen 32  37022 Drottningskär

 
 
Du når mig via hemsidans kontaktformulär eller på: havsfrun@telia.com  
 
Kontakt/Boka tid på telefonnummer: 0702824379 eller via Boka Direkt:


Trafikverket: Aspöleden: www.aspoleden.se

                                                              
                                                                  GDPR hos mig


Som du säkert känner till ska varje företag, myndighet och organisation redovisa vilka typer av personuppgifter som de har lagrade, användningsområde samt hur länge man sparar uppgifterna.


I samband med att du bokar tid hos mig ingår vi ett avtal och du lämnar då också ett antal personuppgifter till mig. Jag tar endast in precis så mycket uppgifter som är nödvändiga för att utföra min tjänst till dig.

Personuppgifter som sparas i mitt företag är namn, adress, mailadress och mobilnummer. som finns i det mail som automatgenereras från bokningssystemet, detta för att kunna hålla koll på tidsbokningarna.

Det automatgenererade mailet raderar jag senast en vecka efter det att du besökt mig. 
Informationen som finns i Boka Direkt, har du oftast lagt in själv. Här behöver du därför själv ta ställning till om du vill ha informationen kvar eller inte och därefter aktivt logga in dig och radera dina personuppgifter. Behöver du hjälp med att radera dina personuppgifter i Boka Direkt, är du välkommen att höra av dig till mig så hjälper jag dig med detta.