HavsFrun - Regndroppsteknik  Healingmassage  Reiki  Kristaller  Butik
HealingmassageHealingmassage är en upplevelse utöver det vanliga där du masseras ur ett holistiskt perspektiv med underbart väldoftande ekologiska oljor. Massage och healing kombinerat verkar djupt avslappnande och skapar lugn och ro i både kropp, sinne och själ. 
 
Healingmassagen bygger på intuition och närvaro både hos den som masserar och för den som tar emot. För dig som mottagare handlar det till stor del om att uppleva det som sker i kroppen samt det som upplevs med dina sinnen. Denna massage kan också beröra dig på ett djupare plan och frigöra både minnen och känslor inom dig som du kanske behöver bearbeta och som skapat spänningar i din fysiska kropp. 
 
Massagen är mjuk, inkännande och lugnande med inslag från Hawaiiansk "lomi lomi" och Balinesisk massage. Den går på djupet och direkt efteråt är det troligt att du känner dig harmoniskt avslappnad.

Kombinationen av healing och lätt beröringsmassage kan leda till att du som klient når flera nivåer av avslappning och självinsikt. Vilket i sin tur kan bidra till en känsla av ökat välbefinnande. Behandlingen avslutas med en härligt lätt ansiktsmassage.

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig!

Healingmassage ersätter inte traditionell vård.

                                                                        Pris:60 minuter 650 kr

                                                                        Pris:90 minuter 850 kr