HavsFrun - Regndroppsteknik  Healingmassage  Reiki  Kristaller  Butik

HavsFrun är baserat på tron att klientens/kundens behov alltid är av yttersta betydelse. Jag välkomnar möjligheten att få Ditt förtroende och står redo att kunna ge Dig den bästa servicen!
                                                

Företaget har ett holistiskt perspektiv med inriktning massage, hälsa, personlighetsutveckling samt försäljning av ekologiska/naturnära produkter. Här får du en individanpassad behandling i lugn och trygg miljö och tillsammans hjälper vi din kropp att hjälpa sig själv.

Att arbeta holistiskt innebär att man ser till hela människan, dvs den fysiska kroppen, själen, tankar, känslor och så vidare för att främja ett så naturligt hälsotillstånd som möjligt. Den "holistiska helheten" omfattar även att vi har en sund relation till vår omvärld.

Följande tekniker erbjuds för närvarande; Svensk Klassisk Massage, Regndroppsteknik/massage, Healingmassage, Taktil massage/Taktipro, Balinesisk Massage. Endast Young Livings väldoftande terapeutiska eteriska oljor används i massagen.Önskar du få massage i ditt eget hem så kommer jag till dig mot en mindre extrakostnad, (Aspö/Karlskrona med omnejd).

*Diplomerad Massör av Svenska Hälsoteamet samt medlem i Kroppsterapeuterna.

*Certifierad Hypnoterapeut av SAHH och NGH. 

*Godkänd för F- skatt
          
 

     
Adress: Hyttevägen 32  37022 Drottningskär

samt Östra Köpmansgatan 9  37132 Karlskrona

 
 
Du når mig via hemsidans kontaktformulär eller på: [email protected]  
 
Kontakt/Boka tid på telefonnummer: 0702824379 eller via Boka Direkt:


 
Trafikverket - Aspöleden:    www.aspoleden.se
 
 
 
                                         
 
 
                                                   
 
 
                                                   
 
MapQuest användarvillkor Kartor/vägbeskrivningar finns endast till för informationsbehov. Konsumenten tar fullt ansvar för all användning. MapQuest, Vistaprint eller deras leverantörer tar inget ansvar för innehåll, vägskick eller tidsanpassningar.